Gjør kunder til stamkunder

Hvordan innhenter og bruker du kundetilbakemeldinger?
Gi dine ansatte verktøyene de trenger for å begeistre – hver gang!

Book et møte med oss

 

 

mainbanner2

Visste du at...
Kundetilfredsheten på Norske kjøpesenter i dag er 78%.

Visste du at...
Avslutningen i kassen er den faktoren som påvirker kundeopplevelsen mest.

Visste du at...
I dag er det 72 % som opplever en hyggelig velkomst når de ankommer butikk.

Visste du at...
Kunder som har fått en relevant anbefaling er 9% mer fornøyd enn snittet.

icon1

Rådgivning på salg og serviceforbedring

icon5

Implementering av løpende kundefeedback

icon3

Trening på forbedringsområder for bransjer og butikker

icon4

Innsikt i og analyse av store datamengder

«eXperience» er kjernen i alt vi gjør

Det handler om kundenes opplevelse, og det handler om erfaring fra bransjen.

Teamet vårt av dyktige rådgivere har til sammen over hundre års erfaring som retailere og rådgivere, og vet hvor viktig kundeopplevelsen er på veien fra å være kunde til å bli stamkunde. Vi anerkjenner verdien av god innsikt, og vet hva den skal brukes til.

Som retailere savnet vi selv et verktøy som kunne hjelpe oss med å skaffe gode, umiddelbare resultater innenfor butikkens fire vegger. Derfor gikk vi i 2009 sammen om å starte RetailX for å hjelpe andre i samme situasjon. Vi vet at dette høres ut som en vaskeekte klisjé, men RetailX er faktisk av og for retailere!

Gjennom mange år i retailbransjen er det to skikkelige flaskehalser vi gjerne ser: utilgjengelig, utdatert data og topptung rapporteringskultur. Vi tror derfor på å forankre kundeopplevelsene i hele kjeden fra leder til tilkallingsvikar – i sanntid. Denne tilnærmingen danner grunnlaget for måten vi jobber på.

Les om historien vår

kunder-retailx5

 

payoff

 

 

Begeistring hos kunder og ansatte er avgjørende for omsetningen

Excite - Et viktig verktøy rett i lomma

Vi tror nøkkelen til begeistring kommer gjennom involvering og eierskap til eget bidrag.
Alle i butikken har den samme retten og behovet for å ta del i kundens opplevelse.
Det er kritisk for å kunne forstå hvordan de blir oppfattet, hvor de er gode og hvor forbedringspotensialet ligger. Vi har satt sammen spørsmålene basert på det hver enkelt medarbeider faktisk kan gjøre noe med. På den måten skapes det enklere forståelse og eierskap hos den enkelte medarbeider.

Appen gir alle ansatte tilgang til aktuelle forbedringsområder, tilbakemeldinger fra kunder, utvikling på alle steg i kundeveien og en pekepinn på hvordan ligger an sammenlignet med resten av butikkene rundt.

retailx-excite3

 

Hva sier kundene våre?

Bryn-Senter

 

Motiverte butikksjefer og ansatte bør være alle senterlederes mål, og dette verktøyet hjelper oss. Vi trenger å vite hvor vi feiler for å bli bedre og nå har vi verktøyet Excite for å gjøre nettopp dette, på en enkel og oversiktlig måte.
Sasha Ytternes
Senterleder Bryn senter

Fornebu_S

 

I KLP ser alle senterlederne hverandres resultater på kundeopplevelse i Excite. Det skaper en økt prestasjonskultur også internt og vi kan lære av hverandre på veien til felles mål om bransjens beste kundeopplevelser.
Jim Thorshaug Rengård
Destinasjonssjef Fornebu S

Scala-eiendom

 

Løpende kundetilbakemeldinger er vårt viktigste enkelttiltak i Scala Eiendom for å bidra til å fremme gode kundeopplevelser, god service og skape en positiv kultur blant de som jobber på våre sentre.
Pia Madsen
Leder HR og admin - Scala Eiendom

Kuben-senter

 

Den nye Excite-løsningen gir meg en god oversikt på hvilke områder i kundereisen vi er gode på og hvilke vi må ha et større fokus på. Det er også enkelt for meg som senterleder å drille ned på hver enkelt butikk for lettere å forstå hvor utfordringene ligger.
Anne Trine Høibakk
Senterleder Kuben senter